Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Failed to connect the server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Założyłem swojego serwa hamachi na plikach By Signe .

lecz mam problem :

Gdy wpisuje mój login i hasło to wyskakuje ten błąd : "Failed to connect the server"

Sprawdzałem 3 razy, zaporę wyłączyłem , a antywirusa nie posiadam bo niedawno miałem formata systemu więc nie chciało mi się ściągać .
Proszę o pomoc nie wiem o co chodzi .. porty mam wszystkie odblokowane . Bardzo proszę o pomoc .

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

To nikt nie ma na to rady ? Bardzo przyda mi się jakakolwiek .

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

@Odświeżam
Czytałem regulamin i nie znalazłem tam co ile można odświeżam swoje tematy . Jeśli nie doczytałem , przepraszam .

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Tematy odświeżamy po upływie 24h. Zapoznaj się z regulaminem forum.

Opublikowano

No żałosne ...
Nikt nie miał takiego błędu ...

@UP

Tak jak już pisałęm czytałem i przepraszam

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

No widzisz . Jak pobiorę Terenzo to nie będę miał innego wyglądu wierzchowców . Jakoś się napaliłem na te wierzchowce oraz na pety , a jeśli można je jakoś wgrać proszę o wytłumaczenie lub link do poradnika z góry dziękuje . :)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

robisz tak Wchodzisz w klienta i tam jest folder root_pack
klikasz na ten folder 2razy i szukasz tam intrologin.py

Jeśli znalazłeś intrologin.py to otwierasz go w Notepad++ i szukasz tam to

def __OnClickChannel1Button ( własny )
własny . strumień . SetConnectInfo ( "Twoje ip Z końcówką 100!" , 13001 , "twoje ip z końcówką 100" , 11002 )
netto . SetServerInfo ( "Server - Ch 1 " )
netto . SetMarkServer ( "twoje ip z końcówką 100" , 13001 )
własny . serverinfo . SetText ( "By Signe - Ch 1" )
app . SetGuildMarkPath ( "10.tga" )
app . SetGuildSymbolPath ( "10" )

Potem zamykasz to i zapisujesz i przechodzisz do locale.py i szukasz tam takiego czegoś

szukasz tylko to --------> APP_TITLE = "Twoja nazwa klienta"

Potem wracasz i jest tam "MasterEPack" klikasz na nie go 2 razy i potem w lewej częsci programu pojawi się opcja "Compliar"

kliknij na jednym a potem wybierz "Root.xml" i potem klikasz na Compliar i zamykasz program wracasz do folderu głównego i klikasz

[ By_Signe ] i grasz życzę miłej zabawy ...

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...